Робочий візит представників управління культури і туризму Ніжинської міської ради до Обласного центру народної творчості

      2 жовтня до КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР завітали з дружнім візитом поважні гості: начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак, головний спеціаліст управління Олександра Сімкіна, в. о. директора Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського Тетяна Брязкало й науковий співробітник музею Аліна Овдієнко.
      Мета візиту – запозичення досвіду роботи керівників студій та налагодження співпраці шляхом проведення спільних заходів.
Директорка обласного центру народної творчості Надія Заваліна розповіла про напрями роботи закладу. А потім пані Надія разом із провідним методистом з розвитку народних ремесел Маріанною Ваценко провели для ніжинців екскурсію студіями, познайомили з їх керівниками – майстрами, відомими не тільки на Чернігівщині, а й за її межами.
        Представники управління культури і туризму теж поділилися досвідом і розповіли про свої творчі та професійні здобутки. Було обговорено (на перспективу) низку спільних заходів і проєктів та заплановано нову зустріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *