Ніжинська молодь отримала музичну студію «Контента»

ГО «Культурна платформа Закарпаття» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у партнерстві з Ніжинським міським молодіжним центром та Ніжинською музичною школою запускають музичну студію «Контента».

Відкриття студії відбулося 01 квітня у приміщенні Ніжинської музичної школи

Всього в Україні поки що облаштовано три такі студії, і одна з них – у Ніжині!

Секретар міської ради Юрій Хоменко, запрошений на цю приємну подію, розповів: «Про цю студію ми мріяли ще до початку повномасштабного вторгнення і вже розпочали певні кроки у цьому напрямі. Як бачимо, проєкт втілився в життя вже у воєнний час завдяки міжнародним партнерам та грантовим програмам. Місто підтримує цю ініціативу, і проєкт працюватиме, адже він спрямований у першу чергу на дітей і молодь, на наше майбутнє».

«Контента» – це безоплатна мультифункціональна аудіовізуальна студія для розвитку молоді у сфері креативних індустрій. Вона дає можливість проводити індивідуальну студійну роботу, групові заняття та лекції, записувати вокал і музичні інструменти, знімати відеоблоги й подкасти.

У «Контенті» підлітки та молодь зможуть реалізовувати своє право на самовираження, розвивати власні проєкти та досліджувати українську музичну традицію. Заняття у студії також сприяють психоемоційній підтримці, підвищенню соціальної згуртованості та поліпшенню ментального здоров’я молоді, спонукаючи її до співтворчості.

Функціональні можливості студії:

– запис вокалу та інструментів;

– зведення власних музичних треків;

– запис та знімання подкастів;

– запуск стрімів та прямих ефірів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *