Багаторічна традиція святкування Дня вчителя в Ніжинській хореографічній школі

Традиційно, “нетрадиційне святкування” УКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ВЧИТЕЛЯ в Ніжинській хореографічній школі – це екскурсійна поїздка працівників школи до одного з неймовірних місць чи міст нашої славної України

Батурин, Київ, Чернігіа, Прилуки, Качанівка, Сокиринці, Умань, Почаїв, Львів, Новгород- Сіверський, Путивль, “Лісова казка”, “Копиця сіна” – де ми тільки не побували..

ЦЬОГО РОКУ – ЦЕ ЗАНЬКИ І МЕМОРІАЛЬНИЙ МУЗЕЙ М.К.ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ. Ніжин любить, пам’ ятає і шанує Марію Заньковецьку. А оскільки цього року, 4 серпня 2024 року, ми відзначали 170-річчя з дня її народження, то було вирішено їхати саме в Заньки – на малу батьківщину Марії.

Було надзвичайно цікаво… пізнавально… гостинно…Дякуємо господарям – чудова команда!!! А директорка Музею Ольга Григорівна – це просто щось неймовірне!!!

Вона не просто провела для нас екскурсію – ми ПРОЖИЛИ !!! непросте життя Марії Заньковецької. ЩИРО ДЯКУЄМО!

ХТО ЩЕ НЕ БУВ У ЗАНЬКАХ – ОБОВ’ЯЗКОВО ВІДВІДАЙТЕ !!! Отримаєте незабутні враження, море позитиву і надзвичайну насолоду!!!

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ адміністрації та профспілковому комітету Ніжинської хореографічної школи, Ніжинській міській профспілці працівників культури за організацію таких надзвичайно цікавих і пізнавальних культурно- мистецьких екскурсійних заходів, котрі збагачують, надихають, спонукають…

ОСОБЛИВА ПОДЯКА від творчого колективу Ніжинської хореографічної школи НІЖИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ВЛАДІ за розуміння, підтримку та сприяння в організації екскурсійної поїзки з нагоди Українського Дня Вчителя 2024.ЩИРО ДЯКУЄМО!!!

Дякуємо Збройним Силам України, дякуємо Захисникам і Захисницям України за можливість навчатися та працювати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *