Підтримку ЗСУ закладами галузі культура

04 вересня 2024 року відбулася виробнича нарада з керівниками закладів культури міста. Заступник міського голови Сергій Смага подякував керівникам культурних установ Ніжина за той вклад, який їхні колективи, вихованці та батьки роблять для підтримки армії.

Пріоритетним напрямком роботи мистецьких закладів Ніжина вже кілька років залишається підтримка ЗСУ. Художні виставки, концерти, благодійні аукціони та інші заходи, організовані мистецькими закладами Ніжина, допомагають закривати збори на потреби армії та демонструють єдність громади в цей складний час.

Начальник управління культури і туризму НМР Тетяна БАССАК  привітала усіх присутніх з початком нового навчального року, подякувала за плідну працю та проінформувала про загально – мистецькі заходи, які плануються у !! півріччі 2024року. Керівники прозвітували про проведену роботу у своїх закладах та окреслили найважливіші дати та події нового навчального року.

За вагомий особистий внесок у розвиток краєзнавства та музейної справи почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради було нагороджено Брязкало Тетяну, головного зберігача фондів Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *