День Європи у Ніжині

День Європи у Ніжині: мандри культурними стежками багатонаціонального міста

У рамках святкування Дня Європи в місті Ніжині відбулась захоплива екскурсія «Ніжин багатонаціональний», до якої долучились учні 7 класу Ніжинської гімназії № 10. Діти познайомились з історією рідного міста, з архітектурними пам’ятками різних епох, життям та діяльністю видатних особистостей. Особливу увагу було приділено місцям, пов’язаним з культурою та традиціями національних меншин. Великий акцент був зроблений на грецьку, польську, єврейську та ассирійську спадщину міста.

Багатонаціональне місто Ніжин давно стало втіленням ідей співіснування та взаємоповаги. Його історія демонструє те, що етнічна різноманітність не є перешкодою, а навпаки – джерелом багатства та розвитку. Тому екскурсія «Ніжин багатонаціональний» стала чудовим способом відзначити День Європи та підкреслити значення культурного розмаїття для спільного будівництва мирного та гармонійного суспільства, де важливими цінностями є толерантність, дружба та взаємодопомога.

Запрошуємо усіх охочих на оглядові та тематичні (за домовленістю) екскурсії по місту! Відкрийте для себе культурне розмаїття Ніжина разом з нами!

Замовити екскурсію можна за телефоном: +380683535957.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *