Лялькова вистава для вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату

Що може бути прекрасніше, ніж щира дитяча посмішка? Радість життя дитини з проблемами здоров’я залежить, перш за все, від небайдужих до чужої біди людей, які готові дарувати її безкоштовно. А вона появляється тоді, коли діти мають створену доброзичливу атмосферу спілкування: позитивні і щасливі емоції, добро, тепло і чуйність дорослих сердець, цікавий ігровий простір і відчуття потрібності в цьому світі.

09.04.2024 року до дітей Ніжинського дитячого будинку-інтернату  завітали бібліотекарі Ніжинської центральної міської  бібліотеки, бібліотеки-філіалу № 3 для дітей та учень-волонтер з ляльковою виставою «Зайчикова хатка на  новий лад». Веселі казкові герої порадували вихованців цікавою пригодою. Вона закінчилася позитивно і друзі-звірята, у знак примирення, заспівали  пісню про дружбу. Діти відгадували загадки про тварин, сміялися і веселилися.

З цим  закладом ми співпрацюємо уже давно і радіємо, коли при новій зустрічі   діти нас упізнають, спілкуються і запрошують прийти до них ще.

Щиро дякуємо адміністрації  Ніжинського дитячого будинку-інтернату за співпрацю, а вихованцям –  за подаровану ляльку-мотанку!

       

       

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *