ПЛАНЕТА ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА

НІЖИНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА ШКОЛА –

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НІЖИНСЬКОЇ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ШКОЛИ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ з символічною назвою «ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО» відбувся 21 березня 2024 року в Ніжинському міському Будинку культури в рамках Міжнародного дня щастя.

Головна сцена Ніжина перетворилася на «ПЛАНЕТУ ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА», яку протягом трьох годин освітлювали, наповнювали і збагачували щирі дитячі посмішки – і кожен із її маленьких мешканців світився від щастя…

ДІТИ – маленькі частинки великого ЩАСТЯ, ім’я якому – ЖИТТЯ! Саме ЇМ присвячувався цей концерт. А ще – ТИМ НЕЗЛАМНИМ УКРАЇНСЬКИМ ЗАХИСНИКАМ, хто ціною власного життя захищає Україну, хто бореться за наших дітей, за їх щастя, за їх життя, за їх право на життя в незалежній Україні

Невичерпна енергія та щирість у натхненному виконанні дітей створювали особливу атмосферу. Один за одним змінювались концертні номери (32 ), а море позитивних емоцій тільки наростало.

У концертній програмі взяли участь усі творчі колективи Ніжинської хореографічної школи:

  • Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «Ритм» /керівник Галина Тимошенко/ – з ліричними українськими вокально-хореографічними композиціями «У полоні водограю», «Смерека» (соліст Олександр Савич), «Ніч яка місячна» та запальною «Казковою самбою»
  • Зразкова аматорська вокальна студія «Автограф» /керівник Ігор Дяконенко/ – з ліричними українськими піснями «Щедра ніч» /Анастасія Сокольницька/, «Мама», «Біла хмара, чорна хмара» /Софія Лозова та Валерія Ухо/
  • Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «Шанс» /керівник Ірина Мірошник/ – з вальсовими композиціями «Його величність Вальс» та «Пісня вітру», сповненими любові до рідного краю хореографічними композиціями «Моя країна», «Як у нас на Україні», «Калинова моя Україна», звабливою «Хижою грацією» та проникаючою у самісіньке серце вокально-хореографічною композицією «Серце матері» /солістки – випускниця «Автографу» Аліна Дворська та її маленька донечка/
  • Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Квіти України» /керівник Ігор Яцина/ – зі стилізованими народними танцями «Щедрий ніжинський врожай» та «Веселі господарочки», «Кримсько-татарськими візерунками» та козацьким танцем «Джури, в похід!»
  • Зразковий аматорський ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник Алла Ганага/ – з патріотичною «Стефанією» (солістка – випускниця Юлія Пампура), життєстверджувальною хореографічною композицією «Вільний птах» та ліричною «Симфонією моря»
  • Ансамбль сучасного танцю «Astrum» /керівники: Оксана Лисиця та Оксана Добриня/ – з сучасними хореографічними композиціями: «Тирда-танець», «Діти – заклинання любові і часу», «Танцюють всі», «Світанок»
  • Ансамбль скрипалів «Рондо» /керівники: Людмила Бобир та Тетяна Авер’янова, концертмейстер Тетяна Дяконенко/ – зі всесвітньовідомою мелодією «Щедрик» Миколи Леонтовича
  • Вокальний ансамбль під керівництвом Тетяни Евелєкової – з вокально-хореографічною композицією «Парасолі та плащі»
  • Шумовий оркестр «Світанок» /керівник Марина Шматок/ – з масштабним інструментальним номером «Вечорниці»
  • Творчий колектив «Ніжинські сеньйорити» /керівник Галина Тимошенко/ – з жартівливою хореографічною постановкою «Гандзя» та ліричним фокстротом «Мрії про кохання»

Та найщасливішими і “найголовнішими” цього дня були, без сумніву, учні 1 класу нашої школи, бо вони вперше вийшли на сцену: хореографічна композиція «Ляльковий бум» (постановка Ірини Мірошник) у їх виконанні особливо порадувала глядачів своєю дитячою безпосередністю, яскравістю та масштабністю. Молодчинки!!! А ще до них завітала ФЕЯ ГРАЦІЯ – УРОЧИСТЕ ПОСВЯЧЕННЯ У ЮНІ ПЕРШОКЛАСНИКИ ВІДБУЛОСЯ !!!

А яке ж свято без подарунків?

Для юних першокласників – м’які подушки-сліпи – від ПП «Копиця» /засновники Наталія та Анатолій Копиці/, дирекції та батьківської ради школи, футболки для репетицій – від ВШ “Наші люди всюди” /голова Тамара Стратілат/, солодощі – від ГО «Час для нас» /голова Ганна Б”янка/. В очах дітей – безмежне щастя… Від їх батьків – щирі слова вдячності на адресу навчального закладу, дирекції та педагогічного колективу школи.

Святково-подарунковим цей день став ще й для багатодітної родини Ігоря та Алли Пилипців, котрі виховують 8 дітей, шестеро з яких – учасники Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Ритм». Для них – щирі слова захоплення та подарунки від Ніжинської районної організації Товариства Червоного Хреста України /голова Єлизавета Саєнко/.

Не забули і про іменинників. Найщасливіших учнів школи (бо народилися у Міжнародний день щастя) Злату Полякову та Варвару Ширай привітали з Днем народження. Бажали щастя (щастя багато не буває!!!) й миру!!! Подарунки – м’які іграшки від БФ «Копиця».

Особливі слова вдячності за любов до танцю, відданість мистецтву і рідному колективу цього дня пролунали для Андрія Мариненка та Катерини Голуб – вихованців Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Ритм», які більше 12 років танцюють в улюбленому колективі. Вони вже випускники… На згадку – м’які іграшки від БФ «Копиця».

ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ УСІМ ЗА ПІДТРИМКУ НАШИХ ТАЛАНОВИТИХ ЮНИХ НІЖИНЦІВ!!! Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею !!!

ФІНАЛЬНИЙ АКОРД БЛАГОДІЙНОГО КОНЦЕРТУ – НА ПОТРЕБИ ЗСУ ПЕРЕДАНО 70 тис. гривень.

Дорогі наші учні, батьки, бабусі та дідусі, друзі, колеги, шанувальники…

 Шановні працівники Ніжинської хореографічної школи!!! Ви – надзвичайні!

 Ви – неймовірні! ВИ – УКРАЇНЦІ!!!

Ви настільки щирі й завжди готові підтримати і допомогти, що бракує слів, щоб висловити вам вдячність за те, що ви робите!!!

 ХАЙ ГОСПОДЬ ПОВЕРТАЄ ВАМ СИЛИ!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *