VIII Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат»

ЗРАЗКОВИЙ АМАТОРСЬКИЙ АНСАМБЛЬ БАЛЬНОГО ТАНЦЮ “ШАНС” Ніжинської хореографічної школи / керівник ІРИНА МІРОШНИК/ –   ЛАУРЕАТ І СТУПЕНЯ   VIII Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат» /м. Яремче, 08-16 січня 2024 року/.

Бажаємо вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо керівнику колективу задоволення від праці та гучних перемог своїх вихованців, батькам – пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам. Щиро дякуємо вам за талант і любов до танцю.

СОФІЯ ЛОЗОВА та ВАЛЕРІЯ УХО – солістки ЗРАЗКОВОЇ АМАТОРСЬКОЇ ВОКАЛЬНОЇ СТУДІЇ “АВТОГРАФ” Ніжинської хореографічної школи / керівник ІГОР ДЯКОНЕНКО/ –   ЛАУРЕАТИ ІІІ СТУПЕНЯ   VIII Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Алегро Карпат» /м. Яремче, 08-16 січня 2024 року/.

Бажаємо вам натхнення, творчих здобутків та нових досягнень, подальших успіхів і творчих злетів! Бажаємо, щоб у Вас завжди вистачало сил та енергії для реалізації всіх Ваших ідей.
ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *